fbpx

Reventon lakossági hővisszanyerős szellőzőgépek

Élvezze az egészséges, tiszta levegőt otthonában

A márkáról

A Reventon egy gyorsan növekvő márka, amely 2015 óta keményen dolgozik a sikerért. A vásárlói igények professzionális megközelítésének köszönhetően a vállalat változatlanul jelzi jelenlétét a világ más piacain. A sok szakember tapasztalatának és munkájának köszönhetően a Reventon termékeket akkor szállítják, amikor szükség van rájuk.

 

Hogy működik egy hővisszanyerős egység?

A készülék működési elve nagyon egyszerű: az entalpiás hőc­serélőben a hő és a nedvesség kicserélődik a befújt és az el­szívott ág között. Ezek az levegők azonban nem keverednek egymással, a hő közvetlenül a hőcserélő falain keresztül, a nedvesség pedig a hőcserélő anyagának speciális pórusain ke­resztül szivárog be. Ezt nevezzük energia-vissza nyerésnek.

 

Környezettudatosság

A hővisszanyerő berendezés az otthonában jelen­tősen csökkenti a szellőzőrendszeren keresztül távozó hőveszteséget. Amikor a háza lehűl, inten­zívebben kezd fűteni, így több káros anyagot bocsát ki a légkörbe. A hővisszanyerő egység le­hetővé teszi, hogy minimalizálja a hőveszteséget és környezetbarát módon éljen!

Gazdaságosság

A hővisszanyerő egység lehetővé teszi a hőenergia kinyerését a használt levegőből, mielőtt azt az épületből eltávolítaná. Ezen a helyen a friss leve­gőt kívülről biztosítják. Egyre inkább feltételezik, hogy a hővisszanyerés alkalmazásával akár 50%-os megtakarítás érhető el az épület fűtési költsége­iben.

Egészség

A hővisszanyerő használata közvetlen hatással van az Ön egészségére. Mivel friss és megfelelően párásított levegővel látjuk el a lakást, csökkentjük az olyan betegségek valószínűségét, mint: fej­fájás, száraz bőr, alvási és koncentrációs zavarok, a nyálkahártya kiszáradása. Ezek a leggyakoribb betegségek közé tartoznak, amelyeket a rosszul szellőző helyiségekben való tartózkodás okoz.

INSPIRO BASIC

Hővisszanyerős szellőzők

INSPIRO

Hővisszanyerős szellőzők

VERTIC

Hővisszanyerős szellőzők

WALLER

Hővisszanyerős szellőzők

A folyamatos eredményesség érdekében célunk, hogy a partnereink bizalmát kiérdemelve ajánlásuk útján új megbízók partnerei lehessünk. Szándékunk és feladatunk, hogy olyan megoldásokat dolgozunk ki partnereink számára, amelyek növelik a költséghatékonyságot és javítják a jövedelmezőségüket, ezáltal versenyelőnyökhöz juttatva ügyfeleinket.

Mi nemcsak termékkel látjuk el partnereinket, hanem széleskörű szolgáltatásokkal is, amely tanácsadásból, szakszerű szervizelésekből, fejlesztési pályázatokból állnak, lehetőséget adva az Európai Unió új piaci követelményeihez való felzárkózásához.

Keressen minket bizalommal

Vevőink sikere egyben a mi sikereink garanciája! Építsünk egymásra a biztos siker érdekében!

Címünk

1047 Budapest, Baross u. 79-89.

Cégünk

Energy Save Hőszivattyú Kft.

Email címünk

info@eshoszivattyu.hu

Küldetésünk

🏆 Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan az Önök igényeinek megfelelően megoldjuk.

ES Hőszivattyú ©- Adatkezelési tájékoztató

Küldetésünk

🏆 Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan az Önök igényeinek megfelelően megoldjuk.

ES Hőszivattyú ©- Adatkezelési tájékoztató