fbpx

VERTIC

Hővisszanyerős szellőzők

Élvezze az egészséges tiszta levegőt otthonában

Leírás

 • Motor teljesítmény: 170 – 480 W
 • Tömeg: 40 – 50 kg
 • Energiahatékonysági osztály: A *
  *EU 1254/2014 szerint 1254/2014
 • Zajszint: 35 – 39 dB
 • Névleges
  térfogatáram:
  80 – 500 m3 / h

A VERTIC sorozatú hővisszanyerő egységek hővisszanyerővel ellátott mechanikus szellőztetést biztosítanak olyan épületek számára, mint lakóházak, közintézmények, kávézók, raktárak stb. Ezt a készüléket függőleges beépítésre tervezték.

A csúcstechnológiai megoldások lehetővé teszik az összeszerelést komolyabb bontás nélkül. A hővisszanyerő egységek beépített vezérlőpanellel rendelkeznek, ami nagyban megkönnyíti a funkciók programozását és kezelését. A működés hatékonyságának növelése érdekében a levegőtisztítás tekintetében háromféle szűrővel rendelkezik: a befúvó oldali szűrő, az elszívó ágban és bypass szűrő.

A hővisszanyerő egységek három G4 szűrővel vannak felszerelve. Ezek feladata a levegő előtisztítása a helyiségekbe való bevezetés előtt (Befúvó oldali szűrő és bypass szűrő), valamint a hőcserélő védelme a szennyeződésektől (befúvó és elszívó szűrő). A készülék polisztirolból készült ellenáramú hőcserélővel rendelkezik. Ezt az anyagot nagy hővezető képesség jellemzi, valamint ellenáll az oxidációnak és a penészedésnek.

A VERTIC sorozatú hővisszanyerő készülékek energiatakarékos EC ventilátorokkal rendelkeznek, öt előre beállított fordulatszámmal. A fejlett elektronikának fokozatosan szabályozza a ventilátor fordulatszámát. Ez a megoldás biztosítja az állandó légáramlást a hőcserélőn és tovább a légcsatornákon keresztül.

A hővisszanyerő egységek külső burkolata porszórt acélból, míg a készülék belseje expandált polipropilénből (EPP) készül. Az ilyen anyagok használatának köszönhetően a készüléket nagyfokú tömítettség, valamint hang- és hőszigetelés jellemzi.

A folyamatos eredményesség érdekében célunk, hogy a partnereink bizalmát kiérdemelve ajánlásuk útján új megbízók partnerei lehessünk. Szándékunk és feladatunk, hogy olyan megoldásokat dolgozunk ki partnereink számára, amelyek növelik a költséghatékonyságot és javítják a jövedelmezőségüket, ezáltal versenyelőnyökhöz juttatva ügyfeleinket.

Mi nemcsak termékkel látjuk el partnereinket, hanem széleskörű szolgáltatásokkal is, amely tanácsadásból, szakszerű szervizelésekből, fejlesztési pályázatokból állnak, lehetőséget adva az Európai Unió új piaci követelményeihez való felzárkózásához.

Keressen minket bizalommal

Vevőink sikere egyben a mi sikereink garanciája! Építsünk egymásra a biztos siker érdekében!

Címünk

1047 Budapest, Baross u. 79-89.

Cégünk

Energy Save Hőszivattyú Kft.

Email címünk

info@eshoszivattyu.hu

Küldetésünk

🏆 Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan az Önök igényeinek megfelelően megoldjuk.

ES Hőszivattyú ©- Adatkezelési tájékoztató

Küldetésünk

🏆 Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan az Önök igényeinek megfelelően megoldjuk.

ES Hőszivattyú ©- Adatkezelési tájékoztató