fbpx

WALLER

Hővisszanyerős szellőzők

Élvezze az egészséges tiszta levegőt otthonában

Leírás

 • Motor teljesítmény: 12 W
 • Tömeg: 3.4 kg
 • Energiahatékonysági osztály: A *
  *EU 1254/2014 szerint 1254/2014
 • Zajszint: 36,7 dB
 • Névleges
  térfogatáram:
  20 – 64 m3 / h

A WALLER sorozatú hővisszanyerő egységek légcsatorna nélküli szellőztetésére szolgálnak, mint például: szoba, irodahelyiség, kávézó stb. Ezt a készüléket falba szerelésre tervezték.

A megfordítható ventilátor használatának köszönhetően a WALLER egy teljes körű ki- és befúvó készülék, amely lehetővé teszi az energia visszanyerését az elszívott levegőből.

A WALLER ventilátor szellőztető üzemmódban is működhet, csak befúvó vagy csak elszívó készülékként. Ebben az esetben a teljes mechanikus be- és elszívó szellőztetés biztosítható például két, szinkronban működő WALLER készülékkel, amelyek közül az egyik friss levegőt juttat a helyiségbe, a másik pedig elszívja a használt levegőt.

Nem szabad azonban elfelejteni, hogy a szellőztető üzemmódban működő készülékek esetében nincs energia-visszanyerés. A hővisszanyerő készülékek vezérlése távirányítóval történik, ami jelentősen megkönnyíti a vezérlést.

A folyamatos eredményesség érdekében célunk, hogy a partnereink bizalmát kiérdemelve ajánlásuk útján új megbízók partnerei lehessünk. Szándékunk és feladatunk, hogy olyan megoldásokat dolgozunk ki partnereink számára, amelyek növelik a költséghatékonyságot és javítják a jövedelmezőségüket, ezáltal versenyelőnyökhöz juttatva ügyfeleinket.

Mi nemcsak termékkel látjuk el partnereinket, hanem széleskörű szolgáltatásokkal is, amely tanácsadásból, szakszerű szervizelésekből, fejlesztési pályázatokból állnak, lehetőséget adva az Európai Unió új piaci követelményeihez való felzárkózásához.

Keressen minket bizalommal

Vevőink sikere egyben a mi sikereink garanciája! Építsünk egymásra a biztos siker érdekében!

Címünk

1047 Budapest, Baross u. 79-89.

Cégünk

Energy Save Hőszivattyú Kft.

Email címünk

info@eshoszivattyu.hu

Küldetésünk

🏆 Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan az Önök igényeinek megfelelően megoldjuk.

ES Hőszivattyú ©- Adatkezelési tájékoztató

Küldetésünk

🏆 Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan az Önök igényeinek megfelelően megoldjuk.

ES Hőszivattyú ©- Adatkezelési tájékoztató