fbpx

FARMER OpenAir 230V sorozat

Termoventilátor

A Farmer OpenAir termoventilátor egy magas osztályú eszköz, amelyet agráripari létesítményekben terveztek, mint például üvegházakban, baromfifarmokon, sertésólatokban, istállókban stb. Ez a készülék kiemelkedik a többi hasonló megoldás közül könnyű hozzáférhetősége miatt a hőcserélő tisztításához, ami az agráripari létesítményekben gyakori magas por miatt különösen fontos.

A Farmer OpenAir sorozatú termoventilátor sikeresen biztosítja a hőkomfortot olyan helyeken, mint például:

Eszközeink, amelyek a HC sorozathoz dedikált tartozékokkal kombinálva teljes rendszert alkotnak a készülék vezérlésére. Ez a megoldás nemcsak hatékony módot biztosít a hőkomfort elérésére, hanem a készülék gazdaságos üzemeltetését is lehetővé teszi.

Paraméterek

 • Teljesítménytartomány: 7,5 – 71,6 kW
 • Súly: 46 kg
 • Burkolat: EPP

További információk:

 • A burkolat környezetbarát anyagból készült, amely 100%-ban újrahasznosítható.
 • 3 sebességes befúvó ventilátor IP 54 védelmi osztállyal
 • 1 sebességes befúvó ventilátor IP 66 védelmi osztállyal
 • A készülék ventilátora IP 54 védelemmel rendelkezik és megfelel az Európai Unió 2009/125/EK irányelvének (ErP 2015).
 • 24 hónapos gyártói garancia.

Vezérlés

Eszközeink, a HC sorozathoz dedikált tartozékokkal kombinálva, teljes vezérlőrendszert alkotnak a készülék számára. Ez a megoldás nemcsak hatékony módot biztosít a hőkomfort elérésére, hanem a készülék gazdaságos üzemeltetését is lehetővé teszi.

Előnyök

A GOLD EPOXY bevonatnak köszönhetően a Farmer sorozatú lég-víz hőcserélő antibakteriális bevonattal rendelkezik. Ez a megoldás biztosítja:

 • speciális GOLD EPOXY bevonattal rendelkezik,
 • megnövelt IP fokozatú ventilátorral,
 • teljesen nyitható burkolattal van felszerelve, ami lehetővé teszi a készülék könnyű hozzáférhetőségét karbantartás céljából,
 • számos különböző rögzítési megoldás lehetséges

Technikai részletek

A folyamatos eredményesség érdekében célunk, hogy a partnereink bizalmát kiérdemelve ajánlásuk útján új megbízók partnerei lehessünk. Szándékunk és feladatunk, hogy olyan megoldásokat dolgozunk ki partnereink számára, amelyek növelik a költséghatékonyságot és javítják a jövedelmezőségüket, ezáltal versenyelőnyökhöz juttatva ügyfeleinket.

Mi nemcsak termékkel látjuk el partnereinket, hanem széleskörű szolgáltatásokkal is, amely tanácsadásból, szakszerű szervizelésekből, fejlesztési pályázatokból állnak, lehetőséget adva az Európai Unió új piaci követelményeihez való felzárkózásához.

Keressen minket bizalommal

Vevőink sikere egyben a mi sikereink garanciája! Építsünk egymásra a biztos siker érdekében!

Címünk

1047 Budapest, Baross u. 79-89.

Cégünk

Energy Save Hőszivattyú Kft.

Email címünk

info@eshoszivattyu.hu

Küldetésünk

🏆 Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan az Önök igényeinek megfelelően megoldjuk.

ES Hőszivattyú ©- Adatkezelési tájékoztató

Küldetésünk

🏆 Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan az Önök igényeinek megfelelően megoldjuk.

ES Hőszivattyú ©- Adatkezelési tájékoztató