fbpx

Reventon Termoventilátorok

FŰTŐEGYSÉGEK

Termoventilátorok

Ez az egyik legnépszerűbb eszköz, amelyet nagy terek fűtésére használnak. Döntő előnyük a magas munkahatékonyság és a viszonylag alacsony beruházási költségek. Termoventilátoraink különböző burkolatokkal kaphatók a helyiségek sajátosságai miatt, ahol működni fognak. Kínálatunkban megtalálható a könnyű EPP burkolatú termoventilátor és az acél burkolatú melegítő is. Az EPP burkolat nemcsak a készülék mechanikai részeit védi, hanem csendes működését is elősegíti – mint egy hangcsillapító elem. Az EPP anyag használatának köszönhetően a melegítő összsúlya jelentősen csökken, így könnyebben telepíthető. A termoventilátor különösen nehéz körülmények között működik, ahol a fűtési rendszerek működése magas páratartalmú és hulladéktermelésű helyiségekben zajlik, például sertéstelepeken, tyúkólakban. Az agrárfűtés megköveteli, hogy az eszközök rendkívül ellenállóak legyenek a korrózióval szemben, és lehetővé tegyék a belső részeikhez való hozzáférést a megfelelő karbantartás érdekében.

 

A folyamatos eredményesség érdekében célunk, hogy a partnereink bizalmát kiérdemelve ajánlásuk útján új megbízók partnerei lehessünk. Szándékunk és feladatunk, hogy olyan megoldásokat dolgozunk ki partnereink számára, amelyek növelik a költséghatékonyságot és javítják a jövedelmezőségüket, ezáltal versenyelőnyökhöz juttatva ügyfeleinket.

Mi nemcsak termékkel látjuk el partnereinket, hanem széleskörű szolgáltatásokkal is, amely tanácsadásból, szakszerű szervizelésekből, fejlesztési pályázatokból állnak, lehetőséget adva az Európai Unió új piaci követelményeihez való felzárkózásához.

Keressen minket bizalommal

Vevőink sikere egyben a mi sikereink garanciája! Építsünk egymásra a biztos siker érdekében!

Címünk

1047 Budapest, Baross u. 79-89.

Cégünk

Energy Save Hőszivattyú Kft.

Email címünk

info@eshoszivattyu.hu

Küldetésünk

🏆 Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan az Önök igényeinek megfelelően megoldjuk.

ES Hőszivattyú ©- Adatkezelési tájékoztató

Küldetésünk

🏆 Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan az Önök igényeinek megfelelően megoldjuk.

ES Hőszivattyú ©- Adatkezelési tájékoztató