fbpx

Reventon ipari megoldások

Professzionális megoldások cégeknek

A márkáról

A Reventon egy gyorsan növekvő márka, amely 2015 óta keményen dolgozik a sikerért. A vásárlói igények professzionális megközelítésének köszönhetően a vállalat változatlanul jelzi jelenlétét a világ más piacain. A sok szakember tapasztalatának és munkájának köszönhetően a Reventon termékeket akkor szállítják, amikor szükség van rájuk.

 

Emberek

A márkánk ereje az embereinkben rejlik, mivel ők dolgoznak nap mint nap a fejlesztésén. Csapatunk minden tagja jól tudja, hogy munkájuk számít, és hogy a napi küldetés sikere – amely a legmagasabb minőségű termék eljuttatása a végfelhasználóhoz – rajtuk múlik.

Fejlesztés

Termékeink iránti érdeklődés lehetővé tette számunkra, hogy több mint 30 globális piacon jelen legyünk. Ennek eredményeként vásárlóink tájékoztatnak bennünket az általuk elvárt különféle funkciókról. Ez ösztönöz minket arra, hogy továbbfejlesszük és javítsuk azokat az eszközöket, amelyeken dolgozunk.

Technológia

Minden egyes termékünk a tervezési osztályunkon kezdődik. Itt dolgoznak mérnökeink azon, hogy olyan terméket hozzanak létre, amely megfelel vásárlóink elvárásainak. Tapasztalatuk és elkötelezettségük a termékfejlesztés iránt biztosítja, hogy soha ne hagyják abba a tökéletességre való törekvést további megoldások keresése során, amelyek elismerést nyernek partnereinktől és végfelhasználóinktól.

Design

Termékeink megjelenése az együttműködő tervezők munkájának eredménye. Ők biztosítják, hogy eszközeink esztétikusak legyenek, még a legigényesebb emberek számára is. Végül is tudják, hogy a legigényesebb vásárló a legjobb minőségellenőr. A vásárlókkal folytatott párbeszéd révén sikerül olyan eszközöket létrehoznunk, amelyek elég eredetiek ahhoz, hogy örömet szerezzenek, és elég praktikusak ahhoz, hogy bármilyen belső térbe illeszkedjenek.

A folyamatos eredményesség érdekében célunk, hogy a partnereink bizalmát kiérdemelve ajánlásuk útján új megbízók partnerei lehessünk. Szándékunk és feladatunk, hogy olyan megoldásokat dolgozunk ki partnereink számára, amelyek növelik a költséghatékonyságot és javítják a jövedelmezőségüket, ezáltal versenyelőnyökhöz juttatva ügyfeleinket.

Mi nemcsak termékkel látjuk el partnereinket, hanem széleskörű szolgáltatásokkal is, amely tanácsadásból, szakszerű szervizelésekből, fejlesztési pályázatokból állnak, lehetőséget adva az Európai Unió új piaci követelményeihez való felzárkózásához.

Keressen minket bizalommal

Vevőink sikere egyben a mi sikereink garanciája! Építsünk egymásra a biztos siker érdekében!

Címünk

1047 Budapest, Baross u. 79-89.

Cégünk

Energy Save Hőszivattyú Kft.

Email címünk

info@eshoszivattyu.hu

Küldetésünk

🏆 Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan az Önök igényeinek megfelelően megoldjuk.

ES Hőszivattyú ©- Adatkezelési tájékoztató

Küldetésünk

🏆 Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan az Önök igényeinek megfelelően megoldjuk.

ES Hőszivattyú ©- Adatkezelési tájékoztató