fbpx

HUMMER C 230V

Hideg légfüggöny

Hűvös levegőfüggöny a HUMMER sorozatból. A hűvös levegőfüggöny olyan levegőt fúj, amilyen hőmérséklet uralkodik a helyiségben. A légfüggönyök kiválóan működnek a rakodási és kirakodási területeken, létrehozva egyfajta légbarrát a bejárati kapu kinyitásakor. A kapufüggöny fő funkciója, hogy megvédje az épületet a nem kívánt hőmérsékletű levegő elszökésétől/beáramlásától.

A légfüggöny sikeresen biztosítja a hőkomfortot olyan helyeken, mint például:

Paraméterek

  • hatótáv: 7 m
  • Súly: 40 – 70 kg
  • Burkolat:  porfestett cinkbevonatú acél

További információk:

A ventilátorok IP 54 védelemmel rendelkező eszközök, és megfelelnek az Európai Irányelv 2009/125/EC (ErP 2015) követelményeinek.

Vezérlés

A HUMMER légfüggönyöknek dedikált kiegészítőik vannak az eszköz automatizálásához. A megfelelő automatizáció használatával lehetőség nyílik a függöny programozására annak érdekében, hogy alkalmazkodjon konkrét igényekhez.

Előnyök

  • Tartozék rögzítő elemekkel,
  • Hatékony védelem a hőveszteség ellen,
  • Tartós ház,
  • Két rétegű bevonat védi az eszközt a korrozció ellen,
  • Könnyű összeszerelés,
  • Modern eszközdesign.

Technikai részletek

A folyamatos eredményesség érdekében célunk, hogy a partnereink bizalmát kiérdemelve ajánlásuk útján új megbízók partnerei lehessünk. Szándékunk és feladatunk, hogy olyan megoldásokat dolgozunk ki partnereink számára, amelyek növelik a költséghatékonyságot és javítják a jövedelmezőségüket, ezáltal versenyelőnyökhöz juttatva ügyfeleinket.

Mi nemcsak termékkel látjuk el partnereinket, hanem széleskörű szolgáltatásokkal is, amely tanácsadásból, szakszerű szervizelésekből, fejlesztési pályázatokból állnak, lehetőséget adva az Európai Unió új piaci követelményeihez való felzárkózásához.

Keressen minket bizalommal

Vevőink sikere egyben a mi sikereink garanciája! Építsünk egymásra a biztos siker érdekében!

Címünk

1047 Budapest, Baross u. 79-89.

Cégünk

Energy Save Hőszivattyú Kft.

Email címünk

info@eshoszivattyu.hu

Küldetésünk

🏆 Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan az Önök igényeinek megfelelően megoldjuk.

ES Hőszivattyú ©- Adatkezelési tájékoztató

Küldetésünk

🏆 Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan az Önök igényeinek megfelelően megoldjuk.

ES Hőszivattyú ©- Adatkezelési tájékoztató