fbpx

Hitema folyadékhűtők

Hitema folyadékhűtők egyenesen a gyártótól

Örömmel jelentjük be, hogy 2016. március 21-től megkaptuk HITEMA International kizárólagos képviseleti jogát, Magyarország területére. Együttműködési szerződésünk a gyártó teljes termékválasztékára és szervízhátterére vonatkozik. Bővebb információért látogassa meg a HITEMA weboldalát : www.hitema.com A HITEMA International nemzetközi referenciáit az alábbi képen tekintheti meg

Léghűtéses/szabadhűtéses hűtők Scroll kompresszorokkal és R410A hűtőközeggel

Az új Hitema hűtőberendezések, amelyek a világszerte elérhetőek a piacon, és különböző változatokban kaphatók,  energiatakarékosabbak, csendesebbek és kompaktabb gépek.

Az ENR/ENRF, ENR-CB, CSE és SBS/SBSF hűtőberendezések a Cooling Plus Energy sorozatunkból, léghűtéses kondenzátorokkal, amelyek R-410A-n működnek. Ezek a hűtőberendezések PED minősítésű TUV Olaszország 0948 számmal rendelkeznek, léghűtéses kondenzátorokkal, amelyek teljes „szabadhűtéses” szekciókkal is  felszerelhetők (csak az ENRF és SBSF modelleknél) az energiamegtakarítás érdekében.

Az ENR/ENRF, ENR-CB, CSE modellek esetében a termékcsalád olyan egységeket tartalmaz, amelyek normál körülmények között 1 kW és 440 kW közötti hűtőteljesítményt biztosítanak. Az SBS/SBSF modelleknél a hűtési teljesítmény 240 kW és 1000 kW között változik normál körülmények között.

 

Az ENR/ENRF, ENR-CB és CSE egységek rozsdamentes acéllemez típusú, öntisztító koaxiális vagy héj- és csőpárologtatóval, alumínium bordázott réz kondenzátorral, axiális ventilátorokkal vagy centrifugális ventilátorokkal (csak CSE modelleknél) és forgó kompresszorokkal ( mod. 001 ÷ 005) vagy görgető kompresszorok (mod. 008 ÷ 480, legfeljebb 4 kompresszor), amelyek egy hűtőkörre (mod. 001 ÷ 100) vagy két független hűtőkörre (130 ÷ 480 -as mod) vannak felszerelve.

Az SBS/SBSF modellek mindegyike héj-  és csőpárologtatóval, moduláris alumínium bordázott réztekercses kondenzátorokkal van felszerelve, V
konfigurációban, axiális ventilátorokkal és görgető kompresszorokkal (legfeljebb 6 kompresszor), amelyeket két vagy külön kérésre három független hűtőkörrel szerelnek fel.

Az ENR, az ENR-CB és a CSE  vezérlését és kezelését az XR30CX elektronikus vezérlő (mod.001 ÷ 022) vagy a mikrohűtő 2 (mod. 030 ÷ 480) mikroprocesszor vezérli. Az ENRF, SBS/SBSF -t a pCO 3 mikroprocesszorosvezérlés biztosítja.

Minden sorozat szabványos kivitelben kapható, 230V/1ph/50Hz (mod.001 ÷ 005) vagy 400V/3ph/50Hz (semleges a mod.008 ÷ 018, semleges az összes többi modellnél) tápegységgel. Az elektromos védelem mértéke minden modellnél IP54.

A folyamatos eredményesség érdekében célunk, hogy a partnereink bizalmát kiérdemelve ajánlásuk útján új megbízók partnerei lehessünk. Szándékunk és feladatunk, hogy olyan megoldásokat dolgozunk ki partnereink számára, amelyek növelik a költséghatékonyságot és javítják a jövedelmezőségüket, ezáltal versenyelőnyökhöz juttatva ügyfeleinket.

Mi nemcsak termékkel látjuk el partnereinket, hanem széleskörű szolgáltatásokkal is, amely tanácsadásból, szakszerű szervizelésekből, fejlesztési pályázatokból állnak, lehetőséget adva az Európai Unió új piaci követelményeihez való felzárkózásához.

Keressen minket bizalommal

Vevőink sikere egyben a mi sikereink garanciája! Építsünk egymásra a biztos siker érdekében!

Címünk

1047 Budapest, Baross u. 79-89.

Cégünk

Energy Save Hőszivattyú Kft.

Email címünk

info@eshoszivattyu.hu

Küldetésünk

🏆 Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan az Önök igényeinek megfelelően megoldjuk.

ES Hőszivattyú ©- Adatkezelési tájékoztató

Küldetésünk

🏆 Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan az Önök igényeinek megfelelően megoldjuk.

ES Hőszivattyú ©- Adatkezelési tájékoztató