fbpx

Tornado leszorító sorozat

Leszorító ventilátor

A TORNADO leszorító ventilátor sorozat kifejezetten magas helyiségekhez tervezett eszköz. A leszorító ventilátorok a levegőt abba a zónába juttatják, ahol az emberek tartózkodnak, és amely korábban a fűtés miatt a helyiség felső részeibe került. Az eszköz ilyen módon történő használata lehetővé teszi a szállított hő hatékony kihasználását, és biztosítja a hőkomfortot az épületben tartózkodó emberek számára.

A Tornado sorozatú leszorító  ventilátor sikeresen biztosítja a hőkomfortot olyan helyeken, mint például:

Eszközeink, amelyek a HC sorozathoz dedikált tartozékokkal kombinálva teljes rendszert alkotnak a készülék vezérlésére. Ez a megoldás nemcsak hatékony módot biztosít a hőkomfort elérésére, hanem a készülék gazdaságos üzemeltetését is lehetővé teszi.

Paraméterek

  • Függőleges hatótávolság: 6 – 15 m
  • Súly: 7,1 – 23 kg
  • Burkolat: horganyzott acél, porszórt

További információk:

  • A készülék ventilátora IP 54 védelemmel rendelkezik és megfelel az Európai Unió 2009/125/EK irányelvének (ErP 2015).
  • 24 hónapos gyártói garancia.

Vezérlés

A leszorító ventilátorok, a hozzájuk dedikált tartozékokkal kombinálva, egy eszközvezérlő rendszert alkotnak, ezáltal biztosítva a gazdaságos és hatékony működést.

Előnyök

  • tartós, horganyzott acélból készült, porszórt burkolat,
  • nagy légáramlási távolság,
  • energiatakarékos ventilátor,
  • könnyű összeszerelés,
  • modern design.

Technikai részletek

A folyamatos eredményesség érdekében célunk, hogy a partnereink bizalmát kiérdemelve ajánlásuk útján új megbízók partnerei lehessünk. Szándékunk és feladatunk, hogy olyan megoldásokat dolgozunk ki partnereink számára, amelyek növelik a költséghatékonyságot és javítják a jövedelmezőségüket, ezáltal versenyelőnyökhöz juttatva ügyfeleinket.

Mi nemcsak termékkel látjuk el partnereinket, hanem széleskörű szolgáltatásokkal is, amely tanácsadásból, szakszerű szervizelésekből, fejlesztési pályázatokból állnak, lehetőséget adva az Európai Unió új piaci követelményeihez való felzárkózásához.

Keressen minket bizalommal

Vevőink sikere egyben a mi sikereink garanciája! Építsünk egymásra a biztos siker érdekében!

Címünk

1047 Budapest, Baross u. 79-89.

Cégünk

Energy Save Hőszivattyú Kft.

Email címünk

info@eshoszivattyu.hu

Küldetésünk

🏆 Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan az Önök igényeinek megfelelően megoldjuk.

ES Hőszivattyú ©- Adatkezelési tájékoztató

Küldetésünk

🏆 Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan az Önök igényeinek megfelelően megoldjuk.

ES Hőszivattyú ©- Adatkezelési tájékoztató