fbpx

HC-3S leszorító sorozat

Leszorító ventilátor

A leszorító ventilátorok, más néven légkeverők, olyan eszközök, amelyek a meleg levegőt a helyiség felső részeiből az emberek tartózkodási zónájába juttatják. Ily módon a fűtött levegőt hatékonyan lefelé irányítják. A leszorító ventilátorokat olyan ipari helyiségekben való használatra szánják, amelyek minimális magassága 4 méter, mint például raktárak, gyártócsarnokok vagy szállítási központok. Tervezési sajátosságuk miatt ezek a létesítmények alapértelmezés szerint különleges korlátozásoknak vannak kitéve a hőeloszlás terén.

A HC-3S sorozatú leszorító  ventilátor sikeresen biztosítja a hőkomfortot olyan helyeken, mint például:

Eszközeink, amelyek a HC sorozathoz dedikált tartozékokkal kombinálva teljes rendszert alkotnak a készülék vezérlésére. Ez a megoldás nemcsak hatékony módot biztosít a hőkomfort elérésére, hanem a készülék gazdaságos üzemeltetését is lehetővé teszi.

Paraméterek

 • Függőleges hatótávolság: 6 – 10 m
 • Súly: 11,5 kg
 • Burkolat: EPP

További információk:

 • A burkolat környezetbarát anyagból készült, amely 100%-ban újrahasznosítható.
 • A készülék ventilátora IP 54 védelemmel rendelkezik és megfelel az Európai Unió 2009/125/EK irányelvének (ErP 2015).
 • 24 hónapos gyártói garancia.

Vezérlés

 Eszközeink, a HC sorozathoz dedikált tartozékokkal kombinálva, teljes vezérlőrendszert alkotnak a készülék számára. Ez a megoldás nemcsak hatékony módot biztosít a hőkomfort elérésére, hanem a készülék gazdaságos üzemeltetését is lehetővé teszi.

Előnyök

 • a készülék nagy hatótávolsága,
 • környezetbarát, tartós EPP burkolat,
 • 3 sebességes ventilátor,
 • könnyű összeszerelés,
 • modern dizájn.

Technikai részletek

A folyamatos eredményesség érdekében célunk, hogy a partnereink bizalmát kiérdemelve ajánlásuk útján új megbízók partnerei lehessünk. Szándékunk és feladatunk, hogy olyan megoldásokat dolgozunk ki partnereink számára, amelyek növelik a költséghatékonyságot és javítják a jövedelmezőségüket, ezáltal versenyelőnyökhöz juttatva ügyfeleinket.

Mi nemcsak termékkel látjuk el partnereinket, hanem széleskörű szolgáltatásokkal is, amely tanácsadásból, szakszerű szervizelésekből, fejlesztési pályázatokból állnak, lehetőséget adva az Európai Unió új piaci követelményeihez való felzárkózásához.

Keressen minket bizalommal

Vevőink sikere egyben a mi sikereink garanciája! Építsünk egymásra a biztos siker érdekében!

Címünk

1047 Budapest, Baross u. 79-89.

Cégünk

Energy Save Hőszivattyú Kft.

Email címünk

info@eshoszivattyu.hu

Küldetésünk

🏆 Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan az Önök igényeinek megfelelően megoldjuk.

ES Hőszivattyú ©- Adatkezelési tájékoztató

Küldetésünk

🏆 Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan az Önök igényeinek megfelelően megoldjuk.

ES Hőszivattyú ©- Adatkezelési tájékoztató