fbpx

Reventon Leszorító ventilátorok

LÉGKEVERŐK

Leszorító ventilátorok​

A leszorító ventilátor olyan eszköz, amelynek feladata a meleg levegő átterelése a helyiség felső részeiből. Ily módon a ventilátorok a meleg levegőt abba a zónába irányítják, ahol az emberek tartózkodnak, így biztosítva a hőkomfort iránti igényt. A leszorító ventilátorok használatával csökkenthetők a fűtési üzemeltetési költségek, beleértve a tetőn keresztüli hőveszteség csökkentését is. A ventilátorok kiegyenlítik a levegő hőmérsékletét a helyiségek felső és alsó része között. Leggyakrabban 4 méternél magasabb helyiségekben használják őket. A leszorító ventilátorok sikeresen alkalmazhatók olyan helyeken, mint raktárcsarnokok, nagykereskedések, logisztikai központok, gyártócsarnokok. Eszközeink széles választéka lehetővé teszi a légáramlás beállítását egy adott helyiség magasságához és területéhez. Ezáltal biztosítják a legjobb hatékonyságot és a hőkomfortot a működés során. Kínálatunkban szereplő ventilátorok intelligens megoldásokat kínálnak dedikált vezérlőkkel és hőmérséklet-érzékelőkkel. Fontos megjegyezni, hogy a leszorító ventilátorok használata a helyiségben nem helyettesíti a fűtők működését. Működésük célja csupán a fűtési rendszer hatékonyabbá és gazdaságosabbá tétele.

 

 

 

A folyamatos eredményesség érdekében célunk, hogy a partnereink bizalmát kiérdemelve ajánlásuk útján új megbízók partnerei lehessünk. Szándékunk és feladatunk, hogy olyan megoldásokat dolgozunk ki partnereink számára, amelyek növelik a költséghatékonyságot és javítják a jövedelmezőségüket, ezáltal versenyelőnyökhöz juttatva ügyfeleinket.

Mi nemcsak termékkel látjuk el partnereinket, hanem széleskörű szolgáltatásokkal is, amely tanácsadásból, szakszerű szervizelésekből, fejlesztési pályázatokból állnak, lehetőséget adva az Európai Unió új piaci követelményeihez való felzárkózásához.

Keressen minket bizalommal

Vevőink sikere egyben a mi sikereink garanciája! Építsünk egymásra a biztos siker érdekében!

Címünk

1047 Budapest, Baross u. 79-89.

Cégünk

Energy Save Hőszivattyú Kft.

Email címünk

info@eshoszivattyu.hu

Küldetésünk

🏆 Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan az Önök igényeinek megfelelően megoldjuk.

ES Hőszivattyú ©- Adatkezelési tájékoztató

Küldetésünk

🏆 Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan az Önök igényeinek megfelelően megoldjuk.

ES Hőszivattyú ©- Adatkezelési tájékoztató