fbpx

STORM sorozat

Tetőventilátor

A STORM sorozatú tetőventilátor a használt levegő eltávolítására szolgál olyan helyiségekből, ahol a por tartalom nem haladja meg a 0,3 g/m³ értéket. Külső használatra készült, épületek tetejére telepítve. A speciálisan tervezett ventilátorlapátoknak köszönhetően a levegőt axiális irányból szívja be és radiálisan fújja ki az épületen kívülre. Kínálatunkban AC és EC motorral rendelkező tetőventilátorok is megtalálhatók. Az eszköz háza porfestett, horganyzott acélból készült, amely ellenáll a kedvezőtlen külső körülményeknek.

A tetőventilátor olyan létesítmények tetejére való telepítésre készült, mint például:

Paraméterek

  • Maximális légszállítás: 520 – 3600 m3 / h
  • Súly: 7 – 14 kg
  • Működési hőmérséklet: -25 ° C és +60 ° C
  • Motor névleges áramfelvétel: 0,25 – 2,8 A
  • Burkolat: porfestett horganyzott acél

További információk:

  • Választható AC vagy EC motorral.
  • Az ajánlat tartalmazza a dedikált szerelési tartozékokat.

Vezérlés

Az eszköz vezérlése a STORM sorozat dedikált automatizálásának köszönhetően lehetséges. Az eszköz integrálása a keverőkamrával is lehetséges.

Előnyök

  • tartós kivitelezésű eszköz,
  • modern design,
  • választható AC vagy EC motor

Technikai részletek

A folyamatos eredményesség érdekében célunk, hogy a partnereink bizalmát kiérdemelve ajánlásuk útján új megbízók partnerei lehessünk. Szándékunk és feladatunk, hogy olyan megoldásokat dolgozunk ki partnereink számára, amelyek növelik a költséghatékonyságot és javítják a jövedelmezőségüket, ezáltal versenyelőnyökhöz juttatva ügyfeleinket.

Mi nemcsak termékkel látjuk el partnereinket, hanem széleskörű szolgáltatásokkal is, amely tanácsadásból, szakszerű szervizelésekből, fejlesztési pályázatokból állnak, lehetőséget adva az Európai Unió új piaci követelményeihez való felzárkózásához.

Keressen minket bizalommal

Vevőink sikere egyben a mi sikereink garanciája! Építsünk egymásra a biztos siker érdekében!

Címünk

1047 Budapest, Baross u. 79-89.

Cégünk

Energy Save Hőszivattyú Kft.

Email címünk

info@eshoszivattyu.hu

Küldetésünk

🏆 Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan az Önök igényeinek megfelelően megoldjuk.

ES Hőszivattyú ©- Adatkezelési tájékoztató

Küldetésünk

🏆 Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan az Önök igényeinek megfelelően megoldjuk.

ES Hőszivattyú ©- Adatkezelési tájékoztató