fbpx

Reventon Ipari ventilátorok

LÉGKEVERŐK

Ipari ventilátorok​

Az ipari ventilátorok termékkínálatunk széles skáláját képezik, mint például fali ventilátorok, tetőventilátorok és csőventilátorok. Az általunk kínált minden típusú ventilátor kiegészíti a fűtési és szellőztetési rendszerek kínálatát. Az ipari ventilátorok elsősorban a levegő szállításáért és keringetéséért felelősek. Rendeltetésük szerint a levegőt az épületből kifelé pumpálják, vagy friss levegőt szívnak be. A tetőventilátorok a kipufogórendszer részei, és a használt, oxigénmentes levegő eltávolítására szolgálnak az épületből. Ez az ipari ventilátortípus a szellőztetőrendszer vége, és sík vagy ferde tetőkre szerelhető. Változó időjárási körülmények között történő működésük miatt tetőventilátoraink korrózió- és UV-sugárzásállóak. A fali ipari ventilátorok szívó és fújó kivitelben is elérhetők, ami lehetővé teszi a légáramlás irányának beállítását az alkalmazástól függően. Kínálatunkban szerepelnek csőventilátorok is, amelyeket a szellőzőcsövek belsejébe szerelnek. Kialakításuk lehetővé teszi a tipikus szellőztető elemekhez való rögzítést. Leggyakrabban nagykereskedések, gyártócsarnokok, raktárak, tenyésztő helyiségek és műhelyek szellőztetőrendszereiben használják őket.

 

STORM sorozat

tetőventilátor

FR-BC sorozat

axiális csőventilátor

FR-BS sorozat

axiális ventilátor négyzet keretben

FR BG sorozat

fújó axiális ventilátor

FR-SG sorozat

szívó axiális ventilátor

FR-DF sorozat

csőventilátor

A folyamatos eredményesség érdekében célunk, hogy a partnereink bizalmát kiérdemelve ajánlásuk útján új megbízók partnerei lehessünk. Szándékunk és feladatunk, hogy olyan megoldásokat dolgozunk ki partnereink számára, amelyek növelik a költséghatékonyságot és javítják a jövedelmezőségüket, ezáltal versenyelőnyökhöz juttatva ügyfeleinket.

Mi nemcsak termékkel látjuk el partnereinket, hanem széleskörű szolgáltatásokkal is, amely tanácsadásból, szakszerű szervizelésekből, fejlesztési pályázatokból állnak, lehetőséget adva az Európai Unió új piaci követelményeihez való felzárkózásához.

Keressen minket bizalommal

Vevőink sikere egyben a mi sikereink garanciája! Építsünk egymásra a biztos siker érdekében!

Címünk

1047 Budapest, Baross u. 79-89.

Cégünk

Energy Save Hőszivattyú Kft.

Email címünk

info@eshoszivattyu.hu

Küldetésünk

🏆 Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan az Önök igényeinek megfelelően megoldjuk.

ES Hőszivattyú ©- Adatkezelési tájékoztató

Küldetésünk

🏆 Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan az Önök igényeinek megfelelően megoldjuk.

ES Hőszivattyú ©- Adatkezelési tájékoztató