fbpx

Kompakt szellőzőgépek, hővisszanyerők

Kompakt szellőzőgépek, hővisszanyerők

Kompakt szellőzőgépek, hővisszanyerők

Kompakt szellőzőgépek, hővisszanyerők

RUCK szellőzőgépek

A légkezelők megfelelnek az ErP 2018 követelményeinek. A légkezelő egység egy nagyon hatékony regeneratív forgódobos hővisszanyerővel van felszerelve. A forgódob tartószerkezete úgy lett optimalizálva, hogy a forgódob majdnem teljesen kitölti a ház keresztmetszetét.

Az alacsonyabb nyomásveszteség és a nagyobb hővisszanyerési hatásfok is pozitív következményekkel jár.

A forgódobos hőcserélők még alacsonyabb hőmérsékleten sem hajlamosak lefagyni, következésképpen még a -15 ° C vagy alacsonyabb hőmérsékleten is teljes hővisszanyeréssel működnek, így a hideg régiókban jobb éves kihasználtsági arányuk, mint a hatékony keresztellenáramú hőcserélőknek.

Ezenkívül a nedvesség egy része az elszívott levegőből befúvott levegőbe jut át úgy, hogy a helyiség nedvessége nem csökken, ellentétben a keresztellenáramú hőcserélők esetében. Így a kiegészítő párásításra általában nincs szükség.

A duplafalú házat úgy tervezték, hogy a tömítés minimális használata biztosítja a maximális tömítettséget. A készülékház a lemezek között 50 mm vastag hőszigeteléssel rendelkezik.

Légkezelők lapos (F) kivitelben és standard kivitelben vízszintes (H) és függőleges (V) csatlakozással. Megfelel az ErP 2018 követelményeinek.
A készülékek rendkívül hatékony kereszt ellenáramú, alumíniumból készült hővisszanyerővel rendelkeznek, melyekkel akár 90%-ot meghaladó hővisszanyerési hatásfok érhető el. Alacsonyabb külső hőmérséklet esetén a bypass fagyvédelmet biztosít. Az alumínium lemezek a hővisszanyerőben biztosítják az elszívott és befújt levegő teljes szétválasztását. A készülékek elektromos vagy vizes fűtőelemmel kaphatók.
Felhasználási területek: irodák, iskolák, óvodák, kávézók, éttermek, tárgyalótermek, családi házak stb. A készülékek sima felülettel rendelkeznek és az alkatrészek könnyen hozzáférhetők. A szűrők könnyen cserélhetők és a lemezes hővisszanyerő is könnyen kivehető a tisztításhoz. A készülékek szabványos mikroprocesszor vezérléssel vannak ellátva, gyárilag vezetékelve és tesztelve. Minden típus állandó térfogatáramú ventilátor működéssel rendelkezik. A kívánt légmennyiség a távszabályozón könnyen beállítható. Emellett a vezérlők automatikus tömegáram-korrekciót is rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy még télen csak a kívánt légmennyiség kerül be az épületbe. Ezek a szellőztető készülékek, tehát további 15% -os energiamegtakarítást kínálnak. További vezérlési lehetőségek, például a CO2, a páratartalom vagy a külső térfogatáram szabályozás, valamint az integrált Modbus-RTU interfész biztosítják a rugalmas alkalmazást.

A folyamatos eredményesség érdekében célunk, hogy a partnereink bizalmát kiérdemelve ajánlásuk útján új megbízók partnerei lehessünk. Szándékunk és feladatunk, hogy olyan megoldásokat dolgozunk ki partnereink számára, amelyek növelik a költséghatékonyságot és javítják a jövedelmezőségüket, ezáltal versenyelőnyökhöz juttatva ügyfeleinket.

Mi nemcsak termékkel látjuk el partnereinket, hanem széleskörű szolgáltatásokkal is, amely tanácsadásból, szakszerű szervizelésekből, fejlesztési pályázatokból állnak, lehetőséget adva az Európai Unió új piaci követelményeihez való felzárkózásához.

Keressen minket bizalommal

Vevőink sikere egyben a mi sikereink garanciája! Építsünk egymásra a biztos siker érdekében!

Címünk

1047 Budapest, Baross u. 79-89.

Cégünk

Energy Save Hőszivattyú Kft.

Email címünk

info@eshoszivattyu.hu

Küldetésünk

🏆 Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan az Önök igényeinek megfelelően megoldjuk.

ES Hőszivattyú ©- Adatkezelési tájékoztató

Küldetésünk

🏆 Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan az Önök igényeinek megfelelően megoldjuk.

ES Hőszivattyú ©- Adatkezelési tájékoztató