fbpx

289 €

ES FCW falra szerelhető fan-coil sorozat

Gazdaságos és hatékony fan-coil az optimális beltéri klímához tervezve.

A legújabb technológiával kifejlesztve

Egy fan-coil úgy is jellemezhető, mintegy nagy hatásfokú fűtőelem ventilátorral egybeépítve. A forró / hideg víz például egy ES többfunkciós tartályból vagy más hőforrásból, felmelegíti vagy lehűti a radiátor elemet, és a ventilátor ezután kifújja a meleg és hideg levegőt a helyiségbe. A fan-coil ugyanakkor növeli a fűtési rendszer hatékonyságát is.

Távirányító

Az ES FCW fan-coil-ok intuitív távirányítóval rendelkeznek, ahol egyszerűen megváltoztathatók olyan beállítások, mint a beállított hőmérséklet és a ventilátor fordulat. Az FCW sorozat nagyon alacsony zajszinttel rendelkezik.

Magas teljesítmény

Azok számára, akik vízes rendszer nélküli elektromos fűtőtesttel rendelkeznek a ventilátorral felszerelt fan-coil nagyon jó megoldás, ha a fűtési rendszert vízmelegítéssel, például hőszivattyúval alakítják át. Általában lényegesen olcsóbb és hatékonyabb az épületbe építeni néhány fan-coil-t a hagyományos radiátorok beszerelése helyett. A fan-coil teljesítménye általában jóval magasabb, mint egy hagyományos radiátor a méreteket figyelembe véve. A fan-coil elhelyezése nagyon fontos az energiamegtakarítás szempontjából, azokat egy jól megválasztott helyen kell elhelyezni a házban, amely lehetővé teszi a hő hatékony áramlását és a megtakarítások maximalizálását. Az optimális elhelyezés a földszinti főszobában, általában a nappaliban, a nyitott folyosón, az étkezőben és az emeletre vezető lépcsőknél lehetséges. Az egységek közvetlenül a falra erősíthetők. A fan-coil csövei elrejthetők és a csatlakozások az egység mögött vagy az alján is elvégezhetők, a rugalmas csatla-kozó tömlő segítségével könnyedén állítható a fan-coil alacsony és magas fűtési szintje.

A készülékek kombinálása a maximális hatásfokelérése érdekében

Az FCW sorozat akár 70°C-os vízhőmérsékletnek is képes ellenállni, és az egyik legfontosabb előny az, hogy a készülékek alacsony vízhőmérsékleten is kiváló fűtőteljesítményt nyújtanak. Hőszivattyúval kombinálva ez jelentős előny, ha a fűtési rendszer alacsonyabb előremenő hőmérséklete a hőszivattyú hatékonyságát eredményezi.

Célunk

A folyamatos eredményesség érdekében célunk, hogy a partnereink bizalmát kiérdemelve ajánlásuk útján új megbízók partnerei lehessünk. Szándékunk és feladatunk, hogy olyan megoldásokat dolgozunk ki partnereink számára, amelyek növelik a költséghatékonyságot és javítják a jövedelmezőségüket, ezáltal versenyelőnyökhöz juttatva ügyfeleinket.

Mi nemcsak termékkel látjuk el partnereinket, hanem széleskörű szolgáltatásokkal is, amely tanácsadásból, szakszerű szervizelésekből, fejlesztési pályázatokból állnak, lehetőséget adva az Európai Unió új piaci követelményeihez való felzárkózásához.

Keressen minket bizalommal

Vevőink sikere egyben a mi sikereink garanciája! Építsünk egymásra a biztos siker érdekében!

Címünk

1047 Budapest, Baross u. 79-89.

Cégünk

Energy Save Hőszivattyú Kft.

Email címünk

info@eshoszivattyu.hu

Küldetésünk

🏆 Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan az Önök igényeinek megfelelően megoldjuk.

ES Hőszivattyú ©- Adatkezelési tájékoztató

Küldetésünk

🏆 Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan az Önök igényeinek megfelelően megoldjuk.

ES Hőszivattyú ©- Adatkezelési tájékoztató