fbpx

Gyakran ismételt kérdések

és praktikus gondolatok.

  • Egy nagy hatékonyságú vizes radiátor ventilátorral egybeépítve. A hideg vagy meleg víz hűti vagy fűti a nagyhatásfokú radiátort, amellyel a ventilátornak köszönhetően gyorsan lehűtjük vagy gyorsan felfűtjük a házunk helyiségeit.
  • ES fan-coiljait használhatja alacsony 30/35 °C és magas max 70 °C hőmérsékletű fűtővízhez is. Amennyiben ES fan-colijait ES hőszivattyúval kombinálja, egy nagy hatásfokú, azaz alacsony üzemeltetési
  • Energiamegtakarítás miatt a jól megválasztott hely fontos. Optimális elhelyezése házanként változó. Kérje díjmentes segítségünket! Az ES fan-coil-ok úgy vannak kialakítva, hogy könnyen ráköthető a régi radiátor helyére. A fan-coil magas és alacsony hőmérsékletű vízzel is működik. Így hőtermelő (kazán) cseréje nélkül is korszerűsítheti fűtőrendszerét. Ön a korszerű fan-coil készülék felszerelésével megtette az első és legfontosabb lépést az energiatakarékos fűtési rendszer kialakításához.
  • ES fan-coiljait egyszerűen és kényelmesen irányíthatja akár a foteljéből is, a jól átgondolt, könnyen áttekinthető távirányítóval. Könnyedén módosíthatja a helyiség hőmérsékletét és a ventilátor sebességét. Rendkívül alacsony zajszint! (Csak 35 dB, mely az éjszakai hálószoba alapzajszintjével megegyezik!!)

  • ES fan-coilokkal a meglévő hagyományos fűtési rendszer hatásfokát optimalizálhatjuk. Sőt, ES hőszivattyúval készített hidegvíz segítségével, meleg nyári napokon hűthetjük is helyiségeinket. ES fan-coilokkal lényegesen magasabb hatásfokkal, ebből következően, olcsóbban fűtheti és hűtheti házát!

Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan az Önök igényeinek megfelelően megoldjuk.

+
Sikeres telepítés
+
Elégedett lakossági ügyfél
+
Elégedett ipari ügyfél
Együttműködő partner

Küldetésünk

🏆 Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan az Önök igényeinek megfelelően megoldjuk.

ES Hőszivattyú ©- Adatvédelmi tájékoztató

Küldetésünk

🏆 Célunk, hogy az ajánlattételtől a beüzemelésig a teljes műszaki feladatot jó minőségben, szakszerűen és gyorsan az Önök igényeinek megfelelően megoldjuk.

ES Hőszivattyú ©- Adatvédelmi tájékoztató